Reunion 2011 _ Terimakasih Daun Keladi....

Alhamdulillaah, pertemuan reunion SMSJ'82 di Shah Beach Resorts, Melaka pada Sabtu 18 Jun 2011 selamat, sejahtera, seronok dan sentimental.

Terimakasih kepada semua yang memberi sokongan doa, masa, tenaga, idea, wang, hadiah dan kehadiran. Maafkanlah kalau ada kekurangan di majlis reunion. Maafkanlah kalau ada terkasar bahasa, tersilap kata....

Ada rezeki dan ada umur, InsyaALLAH reunion akan datang Alumni SMSJ'82 pada tahun 2015. Kepada semua sahabat2 di luar negara, mula kumpul duit dan tolong balik Malaysia pada masa yang sama!!!

Terimakasih daun keladi, sampai sekarang tersenyum sendiri :)
.

18 comments:

  1. Aku pun nak tumpang ucap terima kasih la kat shbt2 yg sanggup dtg...tinggalkan isteri..tinggalkan suami...tinggalkan anak2....psl reunion kita ni.....terima kasih sekali lg untuk shbt2 yg membantu..x kira la..dr segi tenaga ke...wang ringgit ke....idea ke....mcm...shbt kita...Amin...tq for the banner....harun...for the books...Hawa...souvenir yg banyak....Aziz Sayang..( ajis salam)...souvenier koop....Jenail.....bawa hadiah naik kapal dr Sabah....Ladies...sbb tlg packing utk door gift...esp..Jib and the gang...sbb dok memangku kek dr Nilai......sapa lagi yg tertinggal.....terima kasih bebanyak........

    Aku rasa aku antara yg paling sedih, gembira, terharu, sentimental sikit .....aku antara org yg sambut kau org dtg..sbb aku dtg awal...dan aku antara org yang melambai masa kau org dh nk balik.....sbb aku antyara yg last chek out....huuuuuu....

    kalau ada yg kekurangan masa reunion...minta maaf bebanyak.....mungkin ada yg terlepas pandang.......kalau ada yg best tu.....bkn dtg dr aku je....ramai yg membantu.......esp...Ustda...Uba...latif...Apek....Romli.....Kb......geng ISA.....
    Moga dapat jumpa lagi....kalau x puas...kita buat reunion...3 hari 2 malam...tp bkn kat bandung mcm ustad cadang ye.........

    i love you all...my friends.........

    [dari FB Azhar]

    ReplyDelete
  2. Bravo... to you & the comitee & all the bros & sisters of SMSJ'82 for making it happen... love & enjoy to see all the happy faces.... hope we'll meet on a one sweet day.....

    [dari FB Huda Zainal]

    ReplyDelete
  3. tahniah le Wak, sorry pagi tu aku balik awal, ade urusan kat sek, kena siapkan projek video korporat lak, so kepada kwn2 yang tak dpt aku minta maaf, aku minta maaf dari dulu hingga la sekarang, sekiranya ade kata2 atau tingkah laku yang menyakitkan hati, semoga kita berjumpa lagi ditahun2 mendatang. waallahualam.

    [dari FB Daud Yusof]

    ReplyDelete
  4. huda mengucapkan SYABAS, dan ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan ucapan ribuan terima kasih serta penghargaan yang setinggi-tingginya kepada kawan-kawan yang telah bertungkus-lumus juga berpenat lelah selaku komiti/urusetia untuk menjayakan Reunion SMSJ '82 di SBR pada 18 & 19 Jun 2011.

    Tanpa usaha serta komitmen daripada anda (komiti) semua, kita tidak akan dapat berkumpul, bermesra dan merapatkan semula silaturrahim yang hampir 30 tahun terpisah.

    Rasa syukur yang tidak terhingga kepada Allah swt kerana telah memakbulkan doa-doa kita untuk bertemu. Terubat rindu yang selama ini disimpan kemas di dalam hati. Terpulih perasaan bila dapat menghulurkan kemaafan ikhlas di antara kita. Syukur, Alhamdulillah.

    Tentunya "perpisahan" kita pada 19 June 2011 adalah yang termanis pernah kita alami bersama. Berpisah dalam keadaan hati yang riang serta minda yang jauh lebih tenang. Huda bangga mempunyai kawan-kawan seperti anda semua!

    Hingga 2015 nanti, INSYAALLAH, kita akan berjumpa dalam kumpulan yang lebih besar and menjadi lebih rapat.

    [dari FB Huda]

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah reunion starts well & ends well.
    congrats 2 committee.special mention 2 prewak,ustad+wife,amin,uba,alba,apek+ "the usual suspects" undying devotion 2 our batch affairs...yup!..i really meant all affairs...beware!..(achtung!..for Gem,minah Jerman)
    my personal gratitude 2 all for coming.nak cari sorang2 memang susah.al maklum, d sekolah x terucap utk mengenali hatibudi masing2 atau xde sebab munasabah ...except secretly admiring!..
    just a thought...at this age of life+after yrs of facing life...yr FRIENDS ranks right there after yr kids+wife(wives),mum+dad,adik beradik,sanak sdra...moga silaturrahim berkekalan.amin...

    well,mohon maaf byk2+kosong2 guys & gals.c u when we c again.insyaAllah at our next reunion 2015.by then,ramailah Datuk2+Nenek2 dgn beg ubat masing2...

    take care.salam.from the "sabbatical" guy!..

    [dari FB Jai]

    ReplyDelete
  6. Za, aku tidur kat kul 4pm sambung borak dgn Mak Pah n Ham. Mengantuknya sampai hari ni.. hahaha.. minum kopi bergelen pun tak jalan

    [dari FB Baizura]

    ReplyDelete
  7. Tahniah .....tapi maaf saya masih tidak dapat bersama... atas halangan yang tidak dapat dielakkan. Happy kerana dapat tengok photo di FB. Thanks to the organizer.

    [dari FB Din]

    ReplyDelete
  8. Moga pertemuan dan perpisahan kita diberkati Allah .....amin...T.Kash semua......

    [dari FB AS Aziz]

    ReplyDelete
  9. Inshallah coming years jika ada kekawan yang "melatop" dpt job thru kaum kerabat SMSJ'82 boleh le sponsor our coming gathering event. Assuming 150 org x 4 sekeluarga = 600 orang. RM200/person = RM120K je. He..he..He.. xkan tak leh kan!

    [dari FB Azmi Y]

    ReplyDelete
  10. Thank you for posting the pictures from the reunion. Ada yang i maseh ingat, ada yang tak. Anyway, looking forward to somebody tagging all the names to match the faces. Good job, bro.

    [dari FB Uji]

    ReplyDelete
  11. Salam semua, minta maaf tidak dapat menghadiri reunion. Dalam perjalanan ke Melaka dan transit di kg dikejutkan dgn pemergia bonda tercinta. Kirim salam untuk semua. Alfatiha utk bondaku

    [dari FB Sa']

    ReplyDelete
  12. Hi friends, i am really sorry i would not be able to make it to Melaka. My aunt just passed away and i have prayers to attend. I wish i could be there. Anyway have fun and do send my regards to everyone. thanks for making the effort to organize such a gathering. Best wishes

    [dari FB Kanga]

    ReplyDelete
  13. To all the committee members: Well done! Thank you for spending the time and energy to organize the reunion.

    Was great to meet everybody after so many years although tak sempat nak berbual panjang2. Seronok mengingat cerita lama and mengikuti perkembangan terbaru. Hope to see you all again...2015???

    [dari FB Fatimah]

    ReplyDelete
  14. Congratulations to all. InsyaAllah i can join nxt gathering....

    [dari FB Adibah]

    ReplyDelete
  15. Thank U very much to Drazakh dgn sebakul ikea lucky draw gifts n Adie fr sponsoring the rooms n extra $$. Bilik2 tu tak terbiar Andre Agassi'M1 n the gang di pujuk jgn balik- dah lewat mlm. Same goes to others who paid but didnt make it.

    [dari FB Salina]

    ReplyDelete
  16. Pertemuan yang tidak mungkin dapat dilupakan sepanjang hayat....

    [dari FB Noreza]

    ReplyDelete
  17. terima kasih Ustaz, AAA & the rest of ISA team....akhirnya jumpa jugak everybody selepas 29 tahun.....tn. haji rosli pakai baju sekolah le....teringat dulu2....

    [dari FB Aminuddin]

    ReplyDelete
  18. WOW ....18th. june 2011 memang susah nak lupa kerana pada ari tu aku ilang ingatan seketika ....

    la ni baru pulih semula .. yang nyata ramai masih dok ingat ngn aku walaupun aku yg banyak lupa ... termasuk ngn timah yg terlupa sudah aku ...

    anyway 29 tahun aku tak pernah jumpa hampir semua malam tu ...bro bro tetap macho macam dulu yg kakak kakak masih menawan ....... masa terlalu singkat .... Dalam perjalan balik aku selungkar kereta aku, ade plak lagu cetak rompak BLACK DOG BONE ...aku dok dengar ... cuma ade suatu lagu ... bila aku dengo.... lirik nya berbunyi... HARAPAN SETINGGI GUNUNG..... tetapi aku rase kekurangan pada lagu ni sebab 29 tahun yg dulu selepas lirik ni ade backing singers akan sebut (aishah manap .. aishah manap...aishah manap ).......

    [dari FB Mail Usop]

    ReplyDelete